7.142 in Woorden
zevenduizendhonderdtweeënveertig
| Getal | 7.142 |
|---|---|
| in Woorden | zevenduizendhonderdtweeënveertig |
| Rangtelwoord | zevenduizendhonderdtweeënveertigste (7142e) |
| Op een cheque | Zevenduizendhonderdtweeënveertig euro en 00/100 cent |