6.940 in Woorden
zesduizendnegenhonderdveertig
| Getal | 6.940 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendnegenhonderdveertig |
| Rangtelwoord | zesduizendnegenhonderdveertigde (6940e) |
| Op een cheque | Zesduizendnegenhonderdveertig euro en 00/100 cent |