6.560 in Woorden
zesduizendvijfhonderdzestig
| Getal | 6.560 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendvijfhonderdzestig |
| Rangtelwoord | zesduizendvijfhonderdzestigde (6560e) |
| Op een cheque | Zesduizendvijfhonderdzestig euro en 00/100 cent |