6.660 in Woorden
zesduizendzeshonderdzestig
| Getal | 6.660 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendzeshonderdzestig |
| Rangtelwoord | zesduizendzeshonderdzestigde (6660e) |
| Op een cheque | Zesduizendzeshonderdzestig euro en 00/100 cent |
| Getal | 6.660 |
|---|---|
6.660 in woorden is zesduizendzeshonderdzestig.
Op een cheque schrijf je Zesduizendzeshonderdzestig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 6.660 is zesduizendzeshonderdzestigde (6660e).