5.422 in Woorden
vijfduizendvierhonderdtweeëntwintig
| Getal | 5.422 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendvierhonderdtweeëntwintig |
| Rangtelwoord | vijfduizendvierhonderdtweeëntwintigste (5422e) |
| Op een cheque | Vijfduizendvierhonderdtweeëntwintig euro en 00/100 cent |