52 in Woorden
tweeënvijftig
| Getal | 52 |
|---|---|
| in Woorden | tweeënvijftig |
| Rangtelwoord | tweeënvijftigste (52e) |
| Op een cheque | Tweeënvijftig euro en 00/100 cent |
| Getal | 52 |
|---|---|
| in Woorden | tweeënvijftig |
| Rangtelwoord | tweeënvijftigste (52e) |
| Op een cheque | Tweeënvijftig euro en 00/100 cent |
52 in woorden is tweeënvijftig.
Op een cheque schrijf je Tweeënvijftig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 52 is tweeënvijftigste (52e).