5.020 in Woorden
vijfduizendtwintig
| Getal | 5.020 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendtwintig |
| Rangtelwoord | vijfduizendtwintigde (5020e) |
| Op een cheque | Vijfduizendtwintig euro en 00/100 cent |
| Getal | 5.020 |
|---|---|
5.020 in woorden is vijfduizendtwintig.
Op een cheque schrijf je Vijfduizendtwintig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 5.020 is vijfduizendtwintigde (5020e).