Getallen in Woorden
49 in Woorden
negenenveertig
Getal49
in Woordennegenenveertig
Rangtelwoordnegenenveertigste (49e)
Op een chequeNegenenveertig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 49 in woorden?
49 in woorden is negenenveertig.
Hoe schrijf je 49 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Negenenveertig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 49?
Het rangtelwoord van 49 is negenenveertigste (49e).
Ook beschikbaar in