49 במילים
ארבעים ותשעה
| מספר | 49 |
|---|---|
| במילים | ארבעים ותשעה |
| סודר | ארבעים ותשעה (49) |
| בשיק | ארבעים ותשעה שקלים |
| מספר | 49 |
|---|---|
| במילים | ארבעים ותשעה |
| סודר | ארבעים ותשעה (49) |
| בשיק | ארבעים ותשעה שקלים |
49 במילים הוא ארבעים ותשעה.
בשיק כותבים ארבעים ותשעה שקלים.
הסודר של 49 הוא ארבעים ותשעה (49).