3.742 in Woorden
drieduizendzevenhonderdtweeënveertig
| Getal | 3.742 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendzevenhonderdtweeënveertig |
| Rangtelwoord | drieduizendzevenhonderdtweeënveertigste (3742e) |
| Op een cheque | Drieduizendzevenhonderdtweeënveertig euro en 00/100 cent |