3.260 in Woorden
drieduizendtweehonderdzestig
| Getal | 3.260 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendtweehonderdzestig |
| Rangtelwoord | drieduizendtweehonderdzestigde (3260e) |
| Op een cheque | Drieduizendtweehonderdzestig euro en 00/100 cent |