Getallen in Woorden
2.950 in Woorden
tweeduizendnegenhonderdvijftig
Getal2.950
in Woordentweeduizendnegenhonderdvijftig
Rangtelwoordtweeduizendnegenhonderdvijftigde (2950e)
Op een chequeTweeduizendnegenhonderdvijftig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 2.950 in woorden?
2.950 in woorden is tweeduizendnegenhonderdvijftig.
Hoe schrijf je 2.950 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Tweeduizendnegenhonderdvijftig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 2.950?
Het rangtelwoord van 2.950 is tweeduizendnegenhonderdvijftigde (2950e).
Ook beschikbaar in