2.943 in Woorden
tweeduizendnegenhonderddrieënveertig
| Getal | 2.943 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendnegenhonderddrieënveertig |
| Rangtelwoord | tweeduizendnegenhonderddrieënveertigste (2943e) |
| Op een cheque | Tweeduizendnegenhonderddrieënveertig euro en 00/100 cent |