2.850 in Woorden
tweeduizendachthonderdvijftig
| Getal | 2.850 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendachthonderdvijftig |
| Rangtelwoord | tweeduizendachthonderdvijftigde (2850e) |
| Op een cheque | Tweeduizendachthonderdvijftig euro en 00/100 cent |