2.518 in Woorden
tweeduizendvijfhonderdachttien
| Getal | 2.518 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvijfhonderdachttien |
| Rangtelwoord | tweeduizendvijfhonderdachttienste (2518e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvijfhonderdachttien euro en 00/100 cent |