2.470 in Woorden
tweeduizendvierhonderdzeventig
| Getal | 2.470 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvierhonderdzeventig |
| Rangtelwoord | tweeduizendvierhonderdzeventigde (2470e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvierhonderdzeventig euro en 00/100 cent |