2.469 in Woorden
tweeduizendvierhonderdnegenenzestig
| Getal | 2.469 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvierhonderdnegenenzestig |
| Rangtelwoord | tweeduizendvierhonderdnegenenzestigste (2469e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvierhonderdnegenenzestig euro en 00/100 cent |