2.388 in Woorden
tweeduizenddriehonderdachtentachtig
| Getal | 2.388 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizenddriehonderdachtentachtig |
| Rangtelwoord | tweeduizenddriehonderdachtentachtigste (2388e) |
| Op een cheque | Tweeduizenddriehonderdachtentachtig euro en 00/100 cent |