2.216 in Woorden
tweeduizendtweehonderdzestien
| Getal | 2.216 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendtweehonderdzestien |
| Rangtelwoord | tweeduizendtweehonderdzestienste (2216e) |
| Op een cheque | Tweeduizendtweehonderdzestien euro en 00/100 cent |