Getallen in Woorden
2.060 in Woorden
tweeduizendzestig
Getal2.060
in Woordentweeduizendzestig
Rangtelwoordtweeduizendzestigde (2060e)
Op een chequeTweeduizendzestig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 2.060 in woorden?
2.060 in woorden is tweeduizendzestig.
Hoe schrijf je 2.060 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Tweeduizendzestig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 2.060?
Het rangtelwoord van 2.060 is tweeduizendzestigde (2060e).
Ook beschikbaar in