1.729 in Woorden
duizendzevenhonderdnegenentwintig
| Getal | 1.729 |
|---|---|
| in Woorden | duizendzevenhonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | duizendzevenhonderdnegenentwintigste (1729e) |
| Op een cheque | Duizendzevenhonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |