16.309 in Woorden
zestienduizenddriehonderdnegen
| Getal | 16.309 |
|---|---|
| in Woorden | zestienduizenddriehonderdnegen |
| Rangtelwoord | zestienduizenddriehonderdnegenste (16309e) |
| Op een cheque | Zestienduizenddriehonderdnegen euro en 00/100 cent |