16.409 in Woorden
zestienduizendvierhonderdnegen
| Getal | 16.409 |
|---|---|
| in Woorden | zestienduizendvierhonderdnegen |
| Rangtelwoord | zestienduizendvierhonderdnegenste (16409e) |
| Op een cheque | Zestienduizendvierhonderdnegen euro en 00/100 cent |