1.529 in Woorden
duizendvijfhonderdnegenentwintig
| Getal | 1.529 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvijfhonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | duizendvijfhonderdnegenentwintigste (1529e) |
| Op een cheque | Duizendvijfhonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |