1.509 in Woorden
duizendvijfhonderdnegen
| Getal | 1.509 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvijfhonderdnegen |
| Rangtelwoord | duizendvijfhonderdnegenste (1509e) |
| Op een cheque | Duizendvijfhonderdnegen euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.509 |
|---|---|
1.509 in woorden is duizendvijfhonderdnegen.
Op een cheque schrijf je Duizendvijfhonderdnegen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.509 is duizendvijfhonderdnegenste (1509e).