1.609 in Woorden
duizendzeshonderdnegen
| Getal | 1.609 |
|---|---|
| in Woorden | duizendzeshonderdnegen |
| Rangtelwoord | duizendzeshonderdnegenste (1609e) |
| Op een cheque | Duizendzeshonderdnegen euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.609 |
|---|---|
1.609 in woorden is duizendzeshonderdnegen.
Op een cheque schrijf je Duizendzeshonderdnegen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.609 is duizendzeshonderdnegenste (1609e).