Getallen in Woorden
1.480 in Woorden
duizendvierhonderdtachtig
Getal1.480
in Woordenduizendvierhonderdtachtig
Rangtelwoordduizendvierhonderdtachtigde (1480e)
Op een chequeDuizendvierhonderdtachtig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 1.480 in woorden?
1.480 in woorden is duizendvierhonderdtachtig.
Hoe schrijf je 1.480 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Duizendvierhonderdtachtig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 1.480?
Het rangtelwoord van 1.480 is duizendvierhonderdtachtigde (1480e).
Ook beschikbaar in