| Getal | 1.316 |
|---|---|
| in Woorden | duizenddriehonderdzestien |
| Rangtelwoord | duizenddriehonderdzestienste (1316e) |
| Op een cheque | Duizenddriehonderdzestien euro en 00/100 cent |
1.316
is
duizenddriehonderdzestien
Fun fact about the number 16
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 1.316 in woorden?
1.316 in woorden is duizenddriehonderdzestien.
Hoe schrijf je 1.316 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Duizenddriehonderdzestien euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 1.316?
Het rangtelwoord van 1.316 is duizenddriehonderdzestienste (1316e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in
🇬🇧 1.316 in Words (English)
🇪🇸 1.316 en Palabras (Español)