1.238 in Woorden
duizendtweehonderdachtendertig
| Getal | 1.238 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdachtendertig |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdachtendertigste (1238e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdachtendertig euro en 00/100 cent |