1.193 in Woorden
duizendhonderddrieënnegentig
| Getal | 1.193 |
|---|---|
| in Woorden | duizendhonderddrieënnegentig |
| Rangtelwoord | duizendhonderddrieënnegentigste (1193e) |
| Op een cheque | Duizendhonderddrieënnegentig euro en 00/100 cent |