1.094 in Woorden
duizendvierennegentig
| Getal | 1.094 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvierennegentig |
| Rangtelwoord | duizendvierennegentigste (1094e) |
| Op een cheque | Duizendvierennegentig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.094 |
|---|---|
1.094 in woorden is duizendvierennegentig.
Op een cheque schrijf je Duizendvierennegentig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.094 is duizendvierennegentigste (1094e).