1.061 in Woorden
duizendeenenzestig
| Getal | 1.061 |
|---|---|
| in Woorden | duizendeenenzestig |
| Rangtelwoord | duizendeenenzestigste (1061e) |
| Op een cheque | Duizendeenenzestig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.061 |
|---|---|
1.061 in woorden is duizendeenenzestig.
Op een cheque schrijf je Duizendeenenzestig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.061 is duizendeenenzestigste (1061e).