1.000.100 in Woorden
een miljoenhonderd
| Getal | 1.000.100 |
|---|---|
| in Woorden | een miljoenhonderd |
| Rangtelwoord | een miljoenhonderdde (1000100e) |
| Op een cheque | Een miljoenhonderd euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.000.100 |
|---|---|
1.000.100 in woorden is een miljoenhonderd.
Op een cheque schrijf je Een miljoenhonderd euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.000.100 is een miljoenhonderdde (1000100e).