| Szám | 8 080 |
|---|---|
| Betűvel | nyolcezer-nyolcvan |
| Sorszámnév | nyolcezer-nyolcvan. (8080.) |
| Csekken | Nyolcezer-nyolcvan forint |
8 080
is
nyolcezer-nyolcvan
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 80
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 8 080 számot betűvel?
A 8 080 betűvel: nyolcezer-nyolcvan.
Hogyan írjuk ki a 8 080 számot csekken?
A csekken: Nyolcezer-nyolcvan forint.
Mi a 8 080 sorszámneve?
A 8 080 sorszámneve: nyolcezer-nyolcvan. (8080.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 8 080 in Words (English)
🇪🇸 8 080 en Palabras (Español)