8.080 in Woorden
achtduizendtachtig
| Getal | 8.080 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendtachtig |
| Rangtelwoord | achtduizendtachtigde (8080e) |
| Op een cheque | Achtduizendtachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 8.080 |
|---|---|
8.080 in woorden is achtduizendtachtig.
Op een cheque schrijf je Achtduizendtachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 8.080 is achtduizendtachtigde (8080e).