Számok Betűvel
500
is
ötszáz
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 100
Szám500
Betűvelötszáz
Sorszámnévötszáz. (500.)
Csekkenötszáz forint
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 500 számot betűvel?
A 500 betűvel: ötszáz.
Hogyan írjuk ki a 500 számot csekken?
A csekken: ötszáz forint.
Mi a 500 sorszámneve?
A 500 sorszámneve: ötszáz. (500.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még