34 Sanoin
kolmekymmentäneljä
| Luku | 34 |
|---|---|
| Sanoin | kolmekymmentäneljä |
| Järjestysluku | kolmekymmentäneljäs (34e) |
| Shekissä | Kolmekymmentäneljä euroa ja 00/100 senttiä |
| Luku | 34 |
|---|---|
| Sanoin | kolmekymmentäneljä |
| Järjestysluku | kolmekymmentäneljäs (34e) |
| Shekissä | Kolmekymmentäneljä euroa ja 00/100 senttiä |
34 sanoin on kolmekymmentäneljä.
Shekkiin kirjoitetaan Kolmekymmentäneljä euroa ja 00/100 senttiä.
Luvun 34 järjestysluku on kolmekymmentäneljäs (34e).