Numerot Sanoin
1 018 Sanoin
tuhatkahdeksantoista
Luku1 018
Sanointuhatkahdeksantoista
Järjestyslukutuhatkahdeksantoistas (1018e)
ShekissäTuhatkahdeksantoista euroa ja 00/100 senttiä
Liittyvät Luvut
Usein kysytyt kysymykset
Miten 1 018 kirjoitetaan sanoin?
1 018 sanoin on tuhatkahdeksantoista.
Miten 1 018 kirjoitetaan shekkiin?
Shekkiin kirjoitetaan Tuhatkahdeksantoista euroa ja 00/100 senttiä.
Mikä on luvun 1 018 järjestysluku?
Luvun 1 018 järjestysluku on tuhatkahdeksantoistas (1018e).
Saatavilla myös kielellä