100 000 021 Sanoin
sata miljoonaa kaksikymmentäyksi
| Luku | 100 000 021 |
|---|---|
| Sanoin | sata miljoonaa kaksikymmentäyksi |
| Järjestysluku | sata miljoonaa kaksikymmentäyksis (100000021e) |
| Shekissä | Sata miljoonaa kaksikymmentäyksi euroa ja 00/100 senttiä |