| Tal | 2019 |
|---|---|
| i Ord | to tusind nitten |
| Ordenstal | to tusind nitten. |
| Forrige År | 2018 – to tusind atten |
| Næste År | 2020 – to tusind tyve |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIX |
2019 i Ord
to tusind nitten
| Tal | 2019 |
|---|---|
| Forrige År | 2018 – to tusind atten |
| Næste År | 2020 – to tusind tyve |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXIX |