| Tal | 1933 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede treogtredive |
| Ordenstal | et tusind nihundrede treogtredive. |
| Forrige År | 1932 – et tusind nihundrede toogtredive |
| Næste År | 1934 – et tusind nihundrede fireogtredive |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1930s |
| Romertal | MCMXXXIII |
1933 i Ord
et tusind nihundrede treogtredive