| Tal | 1920 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede tyve |
| Ordenstal | et tusind nihundrede tyve. |
| Forrige År | 1919 – et tusind nihundrede nitten |
| Næste År | 1921 – et tusind nihundrede enogtyve |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1920s |
| Romertal | MCMXX |
1920 i Ord
et tusind nihundrede tyve
| Tal | 1920 |
|---|---|
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1920s |
| Romertal | MCMXX |