8 500 i Ord
otte tusind femhundrede
| Tal | 8 500 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind femhundrede |
| Ordenstal | otte tusind femhundrede. (8500.) |
| På en check | Otte tusind femhundrede kroner og 00/100 øre |
| Tal | 8 500 |
|---|---|
8 500 med ord er otte tusind femhundrede.
På en check skriver man Otte tusind femhundrede kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 8 500 er otte tusind femhundrede. (8500.).