800 i Ord
ottehundrede
| Tal | 800 |
|---|---|
| i Ord | ottehundrede |
| Ordenstal | ottehundrede. (800.) |
| På en check | Ottehundrede kroner og 00/100 øre |
| Tal | 800 |
|---|---|
| i Ord | ottehundrede |
| Ordenstal | ottehundrede. (800.) |
| På en check | Ottehundrede kroner og 00/100 øre |
800 med ord er ottehundrede.
På en check skriver man Ottehundrede kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 800 er ottehundrede. (800.).