6 999 i Ord
seks tusind nihundrede nioghalvfems
| Tal | 6 999 |
|---|---|
| i Ord | seks tusind nihundrede nioghalvfems |
| Ordenstal | seks tusind nihundrede nioghalvfems. (6999.) |
| På en check | Seks tusind nihundrede nioghalvfems kroner og 00/100 øre |