5 243 i Ord
fem tusind tohundrede treogfyrre
| Tal | 5 243 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind tohundrede treogfyrre |
| Ordenstal | fem tusind tohundrede treogfyrre. (5243.) |
| På en check | Fem tusind tohundrede treogfyrre kroner og 00/100 øre |