5 233 i Ord
fem tusind tohundrede treogtredive
| Tal | 5 233 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind tohundrede treogtredive |
| Ordenstal | fem tusind tohundrede treogtredive. (5233.) |
| På en check | Fem tusind tohundrede treogtredive kroner og 00/100 øre |