516 i Ord
femhundrede seksten
| Tal | 516 |
|---|---|
| i Ord | femhundrede seksten |
| Ordenstal | femhundrede seksten. (516.) |
| På en check | Femhundrede seksten kroner og 00/100 øre |
| Tal | 516 |
|---|---|
516 med ord er femhundrede seksten.
På en check skriver man Femhundrede seksten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 516 er femhundrede seksten. (516.).