2 321 i Ord
to tusind trehundrede enogtyve
| Tal | 2 321 |
|---|---|
| i Ord | to tusind trehundrede enogtyve |
| Ordenstal | to tusind trehundrede enogtyve. (2321.) |
| På en check | To tusind trehundrede enogtyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 2 321 |
|---|---|
2 321 med ord er to tusind trehundrede enogtyve.
På en check skriver man To tusind trehundrede enogtyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 2 321 er to tusind trehundrede enogtyve. (2321.).