1 988 i Ord
et tusind nihundrede otteogfirs
| Tal | 1 988 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede otteogfirs |
| Ordenstal | et tusind nihundrede otteogfirs. (1988.) |
| På en check | Et tusind nihundrede otteogfirs kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 988 |
|---|---|
1 988 med ord er et tusind nihundrede otteogfirs.
På en check skriver man Et tusind nihundrede otteogfirs kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 988 er et tusind nihundrede otteogfirs. (1988.).